Benvinguts a l'institut!

El proper curs començareu una nova etapa acadèmica que, no només suposarà un canvi de centre , sinó també novetats a l’hora d’entendre l’evolució educativa i cognitiva de l’alumne. Passareu de ser els grans a ser els petits, de ser 25-40 del mateix nivell a ser més de 200, i de tenir pocs mestres per grup a tenir-ne 9 o 10 de diferents. D’estar amb un centenar o menys d’alumnes a ser a prop de mil convivint junts. Al curs que ve tornarem a ser 8 grups de primer d’ESO.

El més important, com a nou alumnat, és l’evolució que fareu, tan pel fet de viure noves experiències, conèixer nous companys, i sobretot l’adquisició de nous coneixements que vos faran créixer com a persones:  persones educades, honestes i preparades. Es a dir , bones persones!

Del centre haureu sentit contar moltes coses, fets, anècdotes, llegendes,... de totes elles quedau-vos només amb les bones, de ben segur que no vos equivocareu.

La integració és un pilar important del nostre centre, així com la disciplina i els hàbits. Som molt estrictes amb les normes, però també molt flexibles amb les situacions personals de cada un de vosaltres. Els resultats dels darrers anys ens avalen en la bona direcció.

L’Equip directiu treballa, i especialment des de cap d’estudis de primer cicle, per fer-vos un acolliment com cal, encara que aquest curs vivim circumstàncies que faran molt complicat poder dur a terme el nostre pla de coordinació, les visites al centre o les reunions amb els pares.

De cara al curs que començareu heu de tenir en compte que totes les matèries que fareu són obligatòries llevat de dues: Valors Ètics i Religió.

Haureu de triar una de les dues, per això teniu un full de preinscripció per poder fer l’elecció.

La preinscripció no és el procés de matriculació (del qual ja se vos avisarà i informarà en per poder dur a terme -recordau que ara tots els terminis administratius estan suspesos-) però sí vincula l’elecció de la matèria optativa (específica).

És important conèixer aquesta informació:

 A 1ESO totes les assignatures són obligatòries però al llarg de l'ESO assignatures (com Català, Castellà, Anglès i moltes altres) estan presents a tots els cursos i són obligatòries. Altres assignatures no hi són a tots els cursos i/o són optatives:

 

Educació Plàstica I: 1ESO (obligatòria)

Educació Plàstica II (optativa) es pot triar a 2ESO o a 3ESO (solament un dels dos cursos)

 

Música I: 1ESO (obligatòria)

Música II (optativa) Es pot triar a 2ESO o a 3ESO (solament un dels dos cursos)

 

Alemany I: 2ESO (optativa)

Alemany II: 3ESO (optativa)

 

 

Abans de formalitzar la matrícula que és vinculant, cal reflexionar sobre la tria d’acord amb aquest

full de prematrícula