Benvinguts a la Biblioteca

 

Formulari préstec de llibres --> https://forms.gle/dPBANMSwupu9Uq5W9

 

La biblioteca de l'IES de Sineu és un espai, no gaire gran, on tenim entre 8000 i 9000 llibres, a l'abast d'alumnes i professorat. Intentam que sigui un lloc ordenat, agradable i acollidor, on la gent es trobi bé i passi gust de fer feina. I que sigui també un lloc d'evasió: llegint ens podem traslladar a un altre espai, a un altre temps, a una altra època. Podem conèixer gent i visitar llocs inimaginables, descobrir secrets amagats i viure aventures fantàstiques. Una biblioteca és un lloc de somnis, d'il·lusions, de fantasia, d'emocions, de saviesa. A la nostra biblioteca hi ha també un racó de premsa amb les revistes dels pobles d'origen del nostre alumnat i algun diari. Volem que la Biblioteca sigui un lloc viu i dinàmic i que vagi canviant a mesura que avança el curs escolar. Per això anam organitzant petites exposicions relacionades amb algun fet o alguna data que cal recordar i celebrar. Benvinguts a la Biblio!

 

Aquests dies es pot visitar una interessant exposició a la Biblioteca del centre sobre la Guerra Civíl Espanyola.

El passat 24 de febrer va ser el dia del record de les víctimes de la Guerra Civil i del Franquisme i aquest és el motiu que la biblioteca del centre hagi realitzat aquest muntatge bibliogràfic i gràfic en relació al tema.

La exposició ha estat visitada per alumnes i professors i, aviat deixarà lloc a una altra temàtica.

 

 

 

 

Aquests dies de febrer la biblioteca s'ha sumat a la commemoració del Dia Internacional en record de les víctimes de l'Holocaust amb una exposició bibliogràfica d'assaigs, biografies i novel·les que ens mostren tot allò que va succeir i la importància de que no ho torni a fer. L'alumnat de 1r.d'ESO ha pogut, així, complementar la feina ja realitzada a classe
dirigida pel departament de Geografia i Història. També tots aquells alumnes i professors que han estat interessats.

 

 

 

Exposició sobre la nit de les animetes, una tradició més antiga que Hallowen.

 

 

 

Exposició sobre el Nadal a la nostra Biblio.

 

 

 

Exposició sobre Sant Antoni i el Dimoni a la nostra Biblio.

 

 

 

En el que portem de curs ja s'han realitzat moltes exposicions a la Biblioteca del centre. Convé passar-se de quan en quan per veure com decorem la Biblio amb exposicions temàtiques en funció de l'època de l'any en que ens trobem. Aquí teniu alguns exemples: