Aquest curs 2017/2018 tindrà uns patis replets d'activitats interessants, competicions esportives i tallers creatius.

Es tracta de fer coses divertides i lúdiques per alliberar la tensió de les sessions acadèmiques.

En concret disposem de les següents activitats:

 

Torneigs de futbol sala i bàsquet, organitzats com cada any pels professors del Departament d'Educació Física Guillem Moreno i Joan Llompart. Els partits es disputen a la pista exterior quan fa bon temps o a la pista de dins del pavelló a l'hivern. Cliqueu a l'enllaç per accedir als resultats dels partits, classificacions i imatges dels encontres:

 

Tallers d’artesania i creativitat, organitzat pels departaments d'Orientació i Dibuix, les professores responsables són Ana Casas i Àngels Batle. Aviat tindrem imatges.

 

Partides d'escacs, organitzades pels mateixos departaments i responsables de l'activitat anterior. Aviat aquestes partides es convertiran en una competició on tothom que ho vulgui podrà participar

 
Bibliopati, organitzat per la Biblioteca. Més informació a l'espai Biblioteca que properament apareixerà a la nostra web

 

    PROGRAMA de consum de fruita i hortalisses a les escoles


El Programa de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears iniciarà un pla de distribució de fruita als centres escolars a partir del 7 de novembre. Els nostres alumnes podran disposar de fruita els dimarts en temps de pati. Es tracta d'un servei que s'oferirà durant 9 setmanes.

 

 

Totes aquestes activitats i serveis convertiran els nostres temps d'esplai en uns instants molt més saludables i plens de contingut. Trieu la vostra activitat preferida o fins i tot proveu de proposar-ne d'altres!