Projecte 2

KA219

Literacy in Art Language of Art

Es tracta d'un projecte entre un institut d'Ashington i l'IES Sineu per tal de millorar la competència en llengua anglesa a partir del coneixement de l'Art Contemporari als dos països. Està destinat a alumnes de 3r d'ESO que tendran 1 hora setmanal fora del seu horari per preparar les activitats i l'intercanvi que es va dur a terme el març de 2018.

Per al curs 2018-19, es rebrà la visita del grup anglès del 5 al 10 de novembre.

Les professores coordinadores són Joana Maria Gomila i Susana Alfonso del departament d'Anglès


 

Exposició dels retrats realitzats per als alumnes de 4t d'ESO participants del projecte Erasmus amb alumnes d'Ashington que ens visitaren del 5 al 10 de novembre al Racó Erasmus de l'institut.
.

La primera setmana de novembre hem tingut al nostre centre la visita d'un grup d'alumnes i professors vinguts del centre d'Ashington amb qui realitzam el projecte ERASMUS+ Litaracy in Art, Lenguage of Art. Els visitants han participat en tota una sèrie de tallers als espais del centre i han realitzat activitats al poble de Sineu i a la resta de l'illa.

 

 

 

Del 26 al 30 de març alguns alumnes de 3r d'ESO varen anar de viatge a Ashington en el marc del projecte ERASMUS «Literacy in Art Language of Art».

El passat 27 de febrer es va dur a terme una reunió amb les 25 famílies que tenen fills de 3r d'ESO que aniran de viatge a Ashington del 26 al 30 de març en el marc del projecte ERASMUS «Literacy in Art Language of Art».
Es va explicar els documents necessaris que havien d'aportar i el programa d'activitats que farien els seus fills.

Com tots sabeu, un dels tres projectes Erasmus+ que es realitzen enguany al nostre centre és l'anomenat: "Literacy in Art, Language of Art". Es tracta d'uns treballs que realitzen conjuntament alumnes de 3r d'ESO del nostre centre i una escola del nord d'Anglaterra anomenada Northumberland Church of England Academy. Una de les activitats que realitzen els alumnes consisteix a crear una presentació personal que s'adreça als seus companys d'intercanvi, aquí les podeu veure.