En el marc del projecte Erasmus+ titulat Derribando Fronteras – Die Magie des Films organitzat per l’assignatura d’alemany, un grup de 14 alumnes i dues professores de l’IES Sineu es van desplaçar a Bremen i Hamburg la setmana de l’11 al 19 del passat mes de maig.

Es tracta de la segona de les 4 mobilitats d’un projecte bianual entre l’IES Sineu i una escola de Bremen, a Alemanya. Durant aquestes mobilitats, per una bonda, s’incita l’alumnat a utilitzar la llengua estrangera, ja que viuen en les famílies dels seus companys d’intercanvi. Per altra banda, els 14 mallorquins i els 14 alemanys col·laboren junts enregistrant vídeos per fer una pel·lícula documental, producte final d’aquest projecte. En aquest documental s’hi reflectiran les experiències i diferències culturals entre aquestes dues societats tan diferents.

Si la primera de les 4 mobilitats, a Mallorca, ja va ser tot un èxit en quant a relacions interpersonals, la segona encara l’ha superada. Els companys i companyes d’intercanvi s’han arribat a conèixer amb més profunditat i a les fotos s’aprecia com s’ho han passat de bé…